Uutuuskirja ilmestynyt!

Nyt juuri julkaistuna uusi kuvakirja. Kyllä, se koostuu lähinnä muotipiirustuksistani vuosien varrella, tekstiosuus on hyvin vähäinen.

Tällä osastolla näet kirjoittamiani kirjoja. Ne ovat tyylillisesti lähinnä  nuorille kirjoitettuja, mutta sisällöltään toivon kaiken ikäisten saavan niistä jotain...voit tilata kirjoja klikkaamalla linkkiä.

Pimeys ja valkeus

Mies on menehtyä lumimyrskyssä ja herää oudossa majatalossa muistinsa menettäneenä nuorukaisen hahmossa. Tästä alkaa oman olemuksen selvitys, päätyen suuren henkilökohtaisen tarkoituksen ymmärtämiseen. Fantasia-kirja on jatkoa aiemmin ilmestyneelle Muuri ja tähti- tarinalle. Päähenkilö Haru kohtaa tällä kertaa uuden haasteellisen tehtävän: hänen on tultava rohkeaksi ja ymmärtäväksi kohdatakseen tyrannimaisen eliitin, joka on vallannut Kveelandian maan ja orjuuttanut sen kansan. Kirja on sadunomaiseen muotoon saatettu, paikoin hyvinkin suoraan puhuva kuvaus totalitarismin kehityskulusta kuvitteellisen Kveelandian kansan kokemana. Tarina ohjaa lukijaa miettimään sen mahdollisuutta kaikissa yhteisöissä kaikkina aikoina, siten se toimii myös opettavaisena kertomuksena.

ovh:19,90

Usko ja epäilys

Erilainen vampyyrikertomus

Pienoisromaani on kertomus suurista periaatteista ja niiden mukaan elämisestä. Vaikka se perustuukin juonelliseen muotoon, on taustalla filosofinen pohdinta, joka vampyyreiden uskon ja epäilyksen kautta on käsitettävä myös yleisemmällä tasolla. Siinä se kuitenkin poikkeaa "ylipäätään elämästä", että se kuvaa erilaista yhteisöä ja on siten kuva myös erilaisuudesta sekä yksinäisyydestä, että yhteisöllisyydestä. Samalla, erityisesti loppuratkaisuissa, tarina kehittyy myös sisäisen ja ulkoisen olemuksen analyysiksi; rohkeudeksi tulla esiin omana itsenään.

Kuvitus: Luna Lehikoinen

ovh 19,90

Kirjan kansi

Kirjan kansi

Muuri ja tähti

On kertoja- minän, Haru Nakun, odysseija läpi ajan ja paikan. Satumaisessa tarinassa yhdistellään myyttejä ja totuuksia. Tellukselle avaruudesta laskeutunut Haru saa astetta haasteellisemman tehtävän; pelastaa maapallo viekkaan "eliitin" käsistä. Tämä joukko on suistanut maapallon raiteiltaan varastamalla ihmiskunnalta yhden sen klassisista hyveistä; kohtuullisuuden. Lähes kohtuuttomien koettelemusten kautta Harun tähti kirkastuu entisestään.

Kuvitus: Luna Lehikoinen

ovh 15,90

Matka Irkallaan

On jatkoa aiemmin ilmestyneelle vampyyritarinalle "Usko ja epäilys". Lontoossa vuosisadan vaihteessa syntynyt vampyyriklaani seikkailee nyt toisen maailmansodan melskeissä New Yorkissa, sekä Euroopassa. Tarina kuljettaa osan joukkiosta Antarktikselle saakka. Vampyyri Lasthathin klaania vieläkin verenhimoisempi laji on nostamassa päätään; merkkejä tästä on näkyvissä Manhattanin oudoissa murhissa, mutta ovatko jäljet johtamassa peräti maanalaisiin maailmoihin?

Kuvitus: Luna Lehikoinen

ovh 14,90

Kirjojani englanniksi - books in english

My books are to be sold also outbroad and to be bought in english in any countries.

Vampire suspicion

Vampire Suspicion -Different vampire story. The novel is a story of great principles and living by them. When a vampire starts doubting his own vampire being, it's all going to be messed up soon. While you're still packing with the longing for love, serial murders and acceptance of one's own differences, the plot is ready to condense into the final act, where gothic style emerged plays a big part. The turn-of-the-century Victorian London is being shown to a vampire community whose sense of community is beginning to tear up due to dissent, the story also reflects on the theme of loneliness and faith.

Cup of Moderation

"Cup of Moderation" is the narrator - me, Haru Nakus, odyssey through time and place. The fairytale-like narrative moves between myths and truths. Haru, who landed on Tellus from space, is faced with a challenging task: to save the cup of moderation that has fallen into the hands of the sly elite. The cup represents one of the four virtues mankind inherited from its creator. That elite has succeeded in plunging the people of the world into a state of chaos and moderation in everything has disappeared. Through almost unreasonable trials, the star of Haru himself becomes even brighter. From the author of "Vampire Suspicion," another novel by young people continues to ambivalent storytelling.

unsplash