Tässä blogissani tulen julkaisemaan vähän pidempiä "juttuja" ajankohtaisista aiheista ja vähän muustakin. Ajallisesti vanhimmat kirjoitukset ovat ylinnä.

Suomessa on meneillään perustavaa laatua oleva oikeudenkäynti, jossa kansalainen Vauhkala on nostanut syytteen Suomen valtiota ja Fazeria vastaan eriarvoistavan ja epäoikeudenmukaisen koronapassin käyttöönotosta syksyllä 2021.


Battle for Basic Human Rights - Case: CovidPass Home Page (casecovidpass.com)


Seuraava on lainausta Ossi Tiihosen facebook- kirjoituksesta 12.4.23:


VAUHKALA VASTAAN VALTIO - TOINEN PÄIVÄ


Todistajina olivat mm. virallinen rokotelobbari Hanna Nohynek, perusoikeusjuristi Matti Muukkonen ja ylilääkäri Asko Järvinen!

Nohynek on nyt todistanut oikeudessa, että koronarokotteet eivät estäneet tartuntaa ja koronarokotettu voi tartuttaa tautia. Tämä tarkoittaa, että koronapassin käytölle ei ollut todellisia syitä, vaan kyse oli vain kansalaisten kouluttamisesta tottelevaisiksi alamaisiksi. Ylilääkäri Asko Järvinen kutsui oikeudenkäynnissä koronaa jopa 'ensimmäiseksi poliittiseksi pandemiaksi'.

Helsingin käräjäoikeudessa on siis menossa perustavanlaatuinen oikeudenkäynti, jossa testataan sitä, onko Suomi oikeusvaltio. Voiko esimerkiksi valtio ulkoistaa ihmisoikeuksien luokkaukset yrityksille, esimerkiksi tässä tapauksessa Fazerille.

Tai voiko kansalaisia eriarvoistaa myös natsien käyttämillä terveyspasseilla? Valtamedia on tästä hipihiljaa - en löytänyt nopeasti selattuna asiasta vieläkään yhtään mainintaa.
Onneksi vapaa media PosiTV ja Ilkka Tiainen on paikalla ja tehnyt erinomaisen lyhyen koosteen myös toisen päivän tapahtumista.

Aseem Malhotra, brittiläinen tunnettu ja merkittävä kardiologi, joka on tänään perjantaina oikeudenkäynnissä todistajana, mainitsi eilisillan luennossaan että mm. merkittävät USA-podcastit tulevat uutisoimaan tapahtumasta. Tämä saattaa suomalaisen valtamedian Yle, HS, IS ja IL sille paikalle mille se kuuluu - sortajien propagandatuuteiksi.

Oikeudenkäynnin tuomarit ovat kovan paikan edessä. He joutuvat valitsemaan, ovatko he sortajien äänitorvia, jolloin he joutuvat keksimään perustelut Vauhkalan kanteen hylkäämiseksi tässä ilmiselvässä perusoikeuksien polkemisoikeudenkäynnissä vai ovatko he historian oikealla puolella ja tuomitsevat rehellisesti valtion ja Fazerin korvauksiin. Painostus tullee olemaan kovaa. Toivon, että tuomarit miettivät sitä, miten he haluavat jäädä muistetuksi historiankirjoissa. 


Vauhkala vastaan valtio ja Fazer, päivä 2 - Posi TV


Battle for Basic Human Rights - Case: CovidPass Home Page (casecovidpass.com)

 

 13.4. 24 Koronapassi ja poliittinen pandemia

2.4.24 Anti-vaxxer next-door


13.4.24 Koronapassi ja poliittinen pandemia


14.4.24 "Syvästi pahoillaan"


20.4.24 Anrew Bridgenin puhe parlamentissa


25.4.24 Vihan aikakausi


28.4.24 To find out if there is God


6.5.24 Uskosta ja uskonnoista


 

Oletko sinä tuo hirvittävä Anti-vaxxer, yhteiskuntarauhan armoton vihollinen, joka kellariloukossaan punoo juoniaan mitä kavalimman disinformaation levittämiseksi, joita hän "netin syövereistä" löytää viattomien kunnon kansalaisten pään menoksi?


Tällaisen kuvan on helposti voimakkaan mustamaalaamiskampanjan myötä voinut saada kuluvien neljän vuoden aikana ihmisistä, jotka eivät luota kokeellisten rokotteiden tehoon tai suhtautuvat epäilevästi rokotteisiin ylipäätään. Itse asiassa nimitystä on ilmeisen tarkoituksellisesti käytetty kuvaamaan juuri kansalaista, joka syystä tai toisesta suhtautuu kriittisesti kaikkiin rokotteisiin. Tähän joukkoon ilman muuta on sovitettu myös ne, jotka ovat heränneet uuden teknologian koronarokotteiden riskeihin, vaikka heillä ei muutoin ole ollut kielteistä kantaa ns. perinteisiin rokotteisiin, jotka antavat pysyvän suojan. Riittää kun olet vastaan ”tehokasta ja turvallista” mRNA- geeniteknologiaa sisältävää koronarokotetta, olet silloin tieteenvastainen denialisti, Anti-vaxxer!


Tämän määritelmän mukaan Anti-vaxxereita olisi maapallomme väestöstä n. 30%, jos n. 70%:n rokotekattavuuteen on uskominen maailmanlaajuisesti. Heillä kaikilla ei suinkaan ole omaa kellariloukkoaan, missä juoniaan yhteiskuntarauhan rikkomiseksi punoa, eikä heillä liioin ole mitään yhteiskuntavastaista taustaa, puhumattakaan terrorismista, joka niinikään on nähty liitettävän hirvittäviin Anti-vaxxereihin. Heillä ei ole myöskään mitään ideologista syytä tulla leimatuksi Anti-vaxxeriksi. Kansakunnittain Anti-vaxxereita on n. 80-1% väestöstä, riippuen valtakunnan rokotusasteesta. Entisissä ns. Itä-blogin maissa rokotusaste on jäänyt muuta  Eurooppaa alhaisemmaksi. Suomessa tuo lukema lienee siinä 30-20%. Joukossa on perheenäitejä, professoreita, duunareita, lääkäreitä, opettajia…siis kirjo koko kansasta. Koronapandemiaan saakka he ovat olleet normaali osa yhteiskuntaa, pitäen sen rakenteita omalta osalta yllä. Ainakaan korviini ei ole tullut yhtäkään yhteiskunnan rauhanrikkojaa, ei terroristia eikä liioin anarkistia tai Venäjän trollia.


Anti-vaxxer voi siis lymyillä naapurissasi, kaupan kassalla, hän voi istua vierelläsi bussissa tai elokuvateatterissa. Jos suhteellista osuutta tarkastelee, voi hän hyvin olla viisihenkisen perheesi yksi perheenjäsenistä.


Anti-vaxxer voi olla myös hän, joka auliisti tai painostuksen alla on ottanut nuo ihmerokotteet; joku yhden, joku kolme ja joku jopa extrabuusterin. Kyllä, vaikka he ovat olleet tottelevaisia kansalaisia, ovat he silti Anti-vaxxereita, jos ovat sattuneet saamaan vakavan rokotehaitan ja siitä julkipuhuvat, tai jos joku heidän läheisistään on rokotteeseen liittyen saanut vakavia vammoja tai jos nämä mahdollisesti ovat jopa menneet kuolemaan niin, että on syytä epäillä sen olleen seurausta ”tehokkaasta ja turvallisesta”. Voi voi silloin heitä, viattomat lampaat ovat joutuneet Anti-vaxxereiden disinformaation pauloihin ja nyt kuvittelevat jonnin joutavia ja ovat siirtyneet itsekin Anti-vaxxereiden leiriin!


Ei siis auta oletko rokotettu tai ei, jos olet vastaan pyhää Big Pharmaa, olet auttamatta Anti-vaxxer, "persona non grata" vallan käyttäjille. Mielipiteeni on, että ei ole olemassa Anti-vaxxereita - siinä tarkoitushakuisessa leimaavassa mielessä kuin media on heidät kuvaillut. 

2.4.24 Anti-vaxxer next door?

25.4.24 Vihan aikakausi?

Tohtori Aseem Malhotran todistus oikeudessa.

14.4.24 "Syvästi pahoillaan"

Näistä aivan "pikku seikoista" Pfizer on "syvästi pahoillaan":


1.Bringing discredit upon, and reducing confidence in the pharmceutical industry.

2.Promoting an unlisenced medicine.

3.Making a misleading claim.

4.Making claims that did not reflect the available evidence regarding possible adverse reactions.

5.Failing to maintain high standards.

 

1.Huonoon valoon saattaminen ja luottamuksen vähentäminen lääketeollisuuteen.

2.Lisensioimattoman lääkkeen (myynnin) edistäminen.

3.Harhaanjohtavan väitteen esittäminen.

4.Sellaisten väitteiden esittäminen, jotka eivät vastanneet saatavilla olevaa näyttöä mahdollisista haittavaikutuksista.

5.Korkeiden standardien noudattamatta jättäminen.

 


Andrew Bridgenin puheesta (kesto n.20 min.)Englannin parlamentissa:


"Olemme todistamassa maan suurinta lääketieteellistä skandaalia miesmuistiin, ja mahdollisesti koskaan:ylimääräisiä kuolemia vuosina 2022 ja 2023. Sen syyt ovat monimutkaisia, mutta covid-rokotteeksi kuvattu uusi ja testaamaton lääketieteellinen hoito on suuri osa ongelmaa. Minua on kutsuttu anti-vaxxeriksi, ikään kuin olisin hylännyt nuo rokotteet jonkin ideologian perusteella. Haluan todeta selvästi ja yksiselitteisesti, etten ole: itse asiassa olen tuplarokotettu ja rokotehaittainen. Älykkäiden ihmisten on kyettävä erottamaan, milloin ihmiset eivät kannata tai vastusta rokotteita, vaan vastustavat tuotetta, joka ei toimi ja aiheuttaa valtavaa haittaa osalle sitä käyttävistä ihmisistä".

 

20.4.24 Outrageous

Sain hiljan viestin eräältä ystävältäni, viestiä pitäisin jopa hätähuutona ajassamme - yhtenä monista. Julkaisen sen hänen luvallaan tässä blogissani.


"I have lived now some years in an athmosphere with lot of hate/untolerance toward people like i (would like to call myself more as a femboy than trans woman). Offcourse they do not see it as hates themselves, but rather as a "protection of traditional values". I am thus as a danger to the morals of a community. I am often confused and anxious, but getting slowly immune to that talk. Living alone with this is sometimes very hard.


I rather respect my own inner voice than bending myself according to their values. I am not pro woke, cancel-culture,nor am i pro globalism, but rather opposite. Those protectors of "traditional values" anyways see us withouth hesitation as a product of those phenomenas, they may even claim us to be from "kabal" itself. How many of us even know what those words mean??


Actually i am very patriotic and responsible person. Sometimes i feel like seeing a nightmare, why can´t we just try to respect each others and try to live together with peace and harmony. At least finding compromises, things seldom are just black and white. Is not the inner self and what you have inside more important than the outer?


Why can`t this hate epoque never end? First i was hated by the Government and vaxxed people becouse i stayed unvaxxed, now i face hate from the many unvaxxed people (i can`t even believe it is true), becouse i am transgender!!"


Ihmettelenkin erityisesti sitä, että ihmiset, jotka ovat nousseet eriarvoistavaa politiikkaa vastaan koronatoimissa, muistuttaen ihmisoikeuksista ja suvaitsevaisuudesta, nyt itse toimivat totaalisen suvaitsemattomasti ja puheissaan jopa vihamielisesti tätä pientä ihmisryhmää vastaan. Tunnen tämän kyseisen viestin kirjoittajan hyvin. Hän on äärimmäisen vastuuntuntoinen, harkitsevainen ja itsestään melua pitämätön persoona arkielämässä.


Neuvoisin jokaista, jonka mieltä hiertää tai jonka omaa arvomaailmaa loukkaa ns. transgenderismi, tutustumaan ensin lähemmin tällaiseen ihmiseen: opiskelemaan häntä ihmisenä, hänen vaikuttimiaan ja syitään.


Tee siis huolellista tapaustutkimusta pintapuolisen vaikutelman sijaan tai kuulo/huhupuheitten sijaan. Vasta sitten, kun olet syvällisemmin perillä ilmiöstä, voit ilmaista mielipiteesi "vapaan puheen" nimissä. Ota kuitenkin huomioon, ettei tämä henkilö ole tehnyt sinulle suoranaisesti mitään pahaa tekemällä oman elämän valintansa parhaan kykynsä mukaan. Ota myös huomioon, että jokaisesta ihmisryhmästä löytyy joka lähtöön, myös edustamastasi ihmisryhmästä.


Olisiko tästä ohjeesta mihinkään? "Kohtele muita kuten haluaisit itseäsi kohdeltavan".

Kevättä ilmassa, 2023

 6.5.24 Uskosta ja uskonnoista

Usko ja uskonnot ovat nousseet jälleen kuin uuteen kukoistukseen. Aikamme on hyvin ahdistava, varsinkin jos sattuu olemaan perillä asioista vähän pintaa syvemmin. "Tieto lisää tuskaa" voisi olla hyvinkin kuvaava ilmaus. Erityisesti monoteistiset uskonnot ovat luonteeltaan hyvin dogmaattisia, ehdottomia. Itseäni juuri tämä ehdottomuus ja "vaihtoehdottomuus" mietityttää hyvinkin paljon, kun ajattelen sitä totalitaristista "Uutta maailmanjärjestystä", jota näytetään jo sangen avoimesti puskettavan ihmiskunnalle "uudeksi normaaliksi". Uskonnon ehdottomuus saakin minut kavahtamaan, vaikka kuinka yrittäisin myös ymmärtää sitä, samaan tapaan kuin sai minut kavahtamaan tuo kuuluisa "vapaaehtoinen" rokote.


Olen laittanut blogeihini paljon jopa aikansa merkittävimmäksi filosofiksi luonnehditun Jiddu Krishnamurtin omaa puhetta. On siksi hyvä myös valaista hänen taustaansa aikansa Teosofisen liikkeen johtohahmoksi jo nuoresta pojasta nostettuna "Messiaana". Jo hyvin varhain hän kuitenkin järisytti koko tätä "Teosofista maailmaa" ilmoittamalla, ettei hän ole Messias, eikä halua seuraajia. Alla oleva lyhyt dokumentti kertoo tästä kaiken oleellisen Krishnamurtin sanoin: "Ei ole olemassa polkua totuuteen".


Who is there to tell you what to do? | Krishnamurti (youtube.com)

Ensimmäistä kertaa elämässäni katson itseäni

peilistä. Tunnistan itseni.

Ensimmäistä kertaa elämässäni innostun ja inspiroidun siitä mitä näen.

Ensimmäistä kertaa elämässäni koen olevani ehyt.

Ensimmäistä kertaa elämässäni tunnen ylpeyttä itsestäni.


Ensimmäistä kertaa elämässäni minut tuomitaan tästä, ensimmäistä kertaa elämässäni kasaan itseäni yhä uudestaan itkiessäni haavaisesti.

Ensimmäistä kertaa.

Ensimmäistä kertaa

Mitä enemmän tiedän, sitä vähemmän tiedän tietäväni.

Ilmaston muutos1, 2024    Ylpeys ja ennakkoluulo, 2024

unsplash